27 Mart 2009 Cuma

Enteresan bir NFL reklamı..


Avrupa'da futbol ne demekse Amerika içinde futbol o demek. Her iki ülkede de futbol büyük merakla izleniyor ve takip ediliyor. Tabii ki iki futbol'un arasındaki farkı Amerikalıların deyişiyle Football ve Soccer olarak değişiklik gösteriyor. Green Street Hooligans filminde İngiliz arkadaşları, Amerikalı olan Elijah Wood'un kafasına vura vura soccer değil football olduğunu öğretmişlerdi.

İki spor'un en büyük olayı: Super Bowl ile Şampiyonlar ligi finalidir ama izleyen bakımından dünyanın en çok izlenen spor olayı Super Bowl'dur tabii. Olimpiyatlar ile aynı sayıya eşittir neredeyse..

Doğal olarak Avrupa'da ve Türkiye'de futbol reklamları oldukça fazladır ama Okyanusun diğer ucunda da futbol ile ilgili hoş reklamlar mevcutmuş. Fantasy League tarzında bir oyun için çekilen bir reklamda bazı NFL oyuncularının yeteneklerini kameraya almışlar.

Bence bütün oyuncuların performansları (eğer gerçekse) aşmış ama hala insan diye aramızda geziyorlar :)

Siz neler diyeceksiniz bakalım ..

2 yorum:

  1. bunların hepsi fake bence. çekimlerden belli oluyor. bir anda zoom falan yapıyorlar. lebron james'in reklamı veya ronaldinho'nun reklamı gibi

    YanıtlaSil
  2. Öyle aslında ama gerçekten fazlasıyla gerçek gibi. İşte bunu keyifli kılan da bu. Bu arkadaşları bir de sahada görmek lazım bakalım öyle arabanın içinde atladığın gibi atlatıyorlar mı? :D

    YanıtlaSil