25 Mart 2009 Çarşamba

Çok Yakında Sinemalarda: Tekken

Önümüzdeki günlere damgasını vuracak fantastik filmlerden; X-Men Origins: Wolverine, Dragonball Evolution gibi filmlerin bilgileri çok uzun zamandır internette dolaşıyor ama Tekken serisini uzun zamandır oynayan biri olarak bu filmin Post-Production'da olduğunu duyduğumda şok oldum.

1994 yılında vizyona giren iki atari oyunu Double Dragon ve Street Fighter filmlerinden sonra, atari salonlarında oynadığımız dövüş oyunlarının filmleri Mortal Kombat ile devam etmişti. Uzun bir zamandan sonra araya animeleri ve dizileri de girse beyaz ekranda izleyebileceğimiz yeni bir oyun dövüş oyunu filmimiz Tekken oldu.

IMDB'deki Cast olayına baktığımda cidden etkilendiğimi itiraf etmeliyim, çünkü oyuncular ve canlandıracakları karakterlerin fiziksel olarak görünümleri çok fazla benziyor. Yer yer ünlü isimler de bulunuyor ve Kill Bill I'deki liseli psikopat kızımız bu filmde de Ling Xiaoyu canlandırıyor ama birçok tanıdık simayı bu filmde izleyeceğiz.

Umarım film istediğimiz güzellikte olur da, bol bol izler dururuz ama açıkçası filmin afişini gördükten sonra biraz tereddüt ettim. İnşallah karakterlerin hikayelerine bol bol yer ayırırlar ve bol bol dövüş sahnelerini izleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder